New clinical simulation center of Vall d’Hebron Hospital

CDB Arquitectura designs the new Simulation Center of the Hospital Vall d’Hebron located on the fifth floor of the Traumatology Building. An integral reform will be carried out to adapt the 1,228m2 to its new use and the space will be designed in relation to three areas: the central area of access and common use, the South area dedicated to teaching and the West area that will include the operating rooms and spaces of high technology.

We use cookies to improve our services. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. More information here

The cookie options on this website are configured to "allow cookies" to offer you a better browsing experience. If you continue to use this website without changing your options or click "OK" you will be consenting to the cookies on this site.

Close