Nou centre de simulació clínica de l’Hospital Vall d’Hebron

CDB Arquitectura dissenya el nou Centre de Simulació de l’Hospital Vall d’Hebron ubicat a la cinquena planta de l’Edifici de Traumatologia. Es portarà a terme una reforma integral per tal d’adequar els 1.228m2 al seu nou us i es dissenyarà l’espai en relació a tres àrees: l’àrea central d’accés i ús comú, l’àrea Sud dedicada a la docència i l’àrea Oest que albergarà els quiròfans i espais d’alta tecnologia.

Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

Les opcions de cookie en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiéncia de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "Acceptar" estaràs consentint les cookies d'aquest lloc.

Tancar