Can Lletres Center

Datos técnicos

Intervention level: Scheme Design, Detail Design and Site Supervision.
Client: Llinars del Vallès City Council.
Location: Barcelona
Project year: 2011
Construction period: 10/2010 / 11/2011
Total built: 699’79 m²
Budget: 403.029,22 €
Construction company: BETA CONKRET
Other technical:

  • Collaboration with *.
  • Joan Montero,Technical architect. Execution Director.
  • Manuel Comas, Installations Consultancy.
  • Miquel Angel Sala, Structure Consultancy.
Descripción

This Municipal Education Center, made by the rehabilitation of the existing building, will develop the entire program of the Education Department of Llinars del Vallès.

The building, which maintain the main entrance in the Josep Argila Street, is divided into three ambits:

The first, ground floor and two floors, the existing building, hosts the reception, offices of the personal, services and a space called “baby space”. In the upper floors there are different offices for external collaborators.

The second ambit located to the west of the last one, in the ground floor, includes the main lobby.

The third, located to the south hosts the general hygiene services of the Center.

We use cookies to improve our services. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. More information here

The cookie options on this website are configured to "allow cookies" to offer you a better browsing experience. If you continue to use this website without changing your options or click "OK" you will be consenting to the cookies on this site.

Close