CEIP Joan Montllor

Dades tècniques

Nivell d’intervenció: Projecte Bàsic, d’Execució i Direcció d’Obra
Promotor: GISA / Departament d’Educació, Generalitat de Catalunya
Localitat: Sabadell, Barcelona
Any projecte: 2007
Període de construcció: Inici previst 2015.
Superfície total construïda: 2.555.46 m2
Pressupost: 3.846.764,60 €
Altres tècnics:

  • Col·laboració amb Mestura Arquitectes S.L.P.
  • Xavier Aumedes, arquitecte tècnic. Amidaments i Pressupost.
  • Manuel Comas, enginyer industrial. Càlcul d’instal.lacions.
  • Miquel Angel Sala, arquitecte. Càlcul d’estructures.
Descripció

El projecte de reforma, adequació i ampliació de la escola pretén eliminar el seu actual caràcter dispers. Es planteja conservar únicament el cos principal, ampliant-lo pels seus dos costats i configurant una volumetria en forma de U.

Aquesta disposició volumètrica al lloc, confereix a la futura reforma i ampliació d’aquest equipament docent uns extensos dominis visuals sobre l’entorn propi, pati interior, i a la vegada una complementarietat amb els espais urbans veïns, plaça Karl Marx i plaça del Cardener, oferint d’aquesta manera unes condicions idònies per a l’educació.

Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

Les opcions de cookie en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiéncia de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "Acceptar" estaràs consentint les cookies d'aquest lloc.

Tancar