Centre Can Lletres a Llinars del Vallès

Datos técnicos

Nivell d’intervenció: Projecte Bàsic, d’Execució i Direcció d’Obra.
Promotor: Ajuntament de Llinars del Vallès
Localitat: Barcelona
Any projecte: 2011
Període de construcció: 11’2010 – 10’ 2011
Superfície total construïda: 699’79 m2
Pressupost: 403.029’22€
Empresa constructora: BETA CONKRET
Altres tècnics:

  • Col·laboració amb Mestura Arquitectes S.L.P.
  • Joan Montero, Arquitecte tècnic. Direcció d’Execució.
  • Manuel Comas i Olivella, Enginyer industrial – Càlcul d’ instal·lacions.
  • Miquel Àngel Sala, Arquitecte, Càlcul d’estructures.
Descripción

Aquest Centre Educatiu Municipal, que es configura mitjançant la rehabilitació de l’edifici existent, desenvoluparà tot el programa per la Regidoria d’Educació de Llinars del Vallès.

L’edifici. Que manté l’entrada principal pel carrer Josep Argila, es dividirà en tres àmbits:

El primer, de planta baixa i dues plantes pis, corresponent a l’edifici existent, acull la recepció, les oficines del personal responsable, serveis i un espai anomenat “espai nadó”. A les plantes superiors hi ha diferents despatxos per a col·laboradors externs.

El segon àmbit situat a l’oest de l’anterior, de planta baixa, inclou el vestíbul principal.

El tercer, situat al sud acull els serveis higiènics generals del Centre.

Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

Les opcions de cookie en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiéncia de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "Acceptar" estaràs consentint les cookies d'aquest lloc.

Tancar