Centre per a la Gent Gran a Blanes

Dades técniques

Nivell d’intervenció: Projecte Bàsic, d’Execució i Direcció d’Obra.
Promotor: Departament de Benestar Social, Generalitat de Catalunya.
Localitat: Girona
Any projecte: 1991
Període de construcció: 1994 – 1995
Superfície total construïda: 1.123 m2
Pressupost: 613.387,11 €
Empresa constructora: COMAPA
Altres tècnics:

  • Col·laboració amb Mestura Arquitectes S.L.P.
  • Josep M. Oller,aparellador.
  • JG & Asociados, enginyers. Càlcul d’instal.lacions.
  • Static. Càlcul d’estructures.

Publicacions:

  • PREMIS D’ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 1997.

Premis: OBRA SELECCIONADA: Premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona. C.O.A.C.

Descripció

L’edifici es presenta com un contenidor que s’obra cap a la plaça Espanya, façana principal, amb grans finestrals, contrastant amb les dues façanes laterals on les obertures són puntuals.

El programa organitzat amb 5 nivells disposa en planta baixa i primera les activitats que requereixen un espai mes ampli i a la vegada amb mes usuaris. A les plantes segona i tercera es situen Sales Polivalents i despatxos d’Administració. La planta quarta està destinada a Sala de Rehabilitació i servei de Biblioteca.

Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

Les opcions de cookie en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiéncia de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "Acceptar" estaràs consentint les cookies d'aquest lloc.

Tancar