Consultes externes de l’Àrea Materno Infantil de l’Hospital Vall d’Hebron

Dades tècniques

Nivell d’intervenció: Projecte Bàsic, Executiu i Direcció d’Obra
Promotor: Infraestructures de la Generalitat de Catalunya
Localitat: Barcelona
Any projecte: 2017
Superfície total construïda: 1.072,80 m²
Pressupost: 4.012.950,69 €
Altres tècnics:

  • MASALA
  • JG Ingenieros
  • AT3
Descripció

El projecte es bassa en la reforma interior de l’àmbit de planta soterrani 2 a nivell del Passeig del Vall d’Hebrón per situar les noves consultes externes de l’àrea Matern Infantil. Es proposa una nova distribució que acull 39 consultes externes, administració, àrea de personal, sales de treball i seminaris.

La distribució es configura amb un passadís/carrer principal que dóna accés a les zones d’espera per als usuaris a manera de “pinta” generant petits àmbits previs a la consulta corresponent. S’utilitzen els 6 patis existents com a pous de llum per il·luminar els espais interiors. Associats a aquests, i a un altre pati lineal paral·lel a la façana, es disposen els espais d’espera adequats per al joc dels nens.

També és objecte del projecte la urbanització de tot l’enfront del Passeig de la Vall d’Hebrón del complex hospitalari. Es proposa eliminar l’actual tanca de separació de la vorera ampliant-la i generant un nou passeig de gran amplitud. La col·locació d’una pèrgola de grans dimensions i de forma singular situa i protegeix l’entrada a les noves dependències de les consultes externes del Matern Infantil.

Utilitzem cookies per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí

Les opcions de cookie en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiéncia de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "Acceptar" estaràs consentint les cookies d'aquest lloc.

Tancar