Winners in the reform competition of external consulting rooms of the children’s maternal area of Vall d’Hebron Hospital

The interior reform project of the level 2 basement of Passeig de la Vall d’Hebró places the new external consulting rooms of the Children’s Maternal Area.
The new distribution propose takes in 39 external consulting rooms, administration, personal area, working rooms and seminars.
The existing patios are integrated into the proposal and are used to provide natural light to the interior spaces and waiting rooms. The new ambulatory access front is designed to improve its entrance and relationship with the exterior, where a large pergola, a marquee and a large mural designed by the artist Perico Pastor are integrated.

We use cookies to improve our services. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. More information here

The cookie options on this website are configured to "allow cookies" to offer you a better browsing experience. If you continue to use this website without changing your options or click "OK" you will be consenting to the cookies on this site.

Close